Nyheder +3D Registrering af Bygninger


Consel, Matterport

Hos Consel er der indført et nyt stykke teknologi, nemlig Matterport. Dette er et specielt kamera, der kan 3D registrere bygninger. Herefter er det muligt at bevæge sig i bygningen som eksempelvs Google Street View. Giv et kald for mere info!

Læs Mere


Consel - Gazelle 2019


Consel

Consel Aps blev i 2019 kåret som gazellevirksomhed. Det har været en udfordring, men bestræbelsen bar frugt. Vi er stolte over indsatsen, og vi siger tak for et godt samarbejde til alle vores samarbejdspartnere!

Læs Mere

Mød Consel på LinkedIn


Nyt

Consel er nu også på LinkedIn. Opslag med diverse nyheder vil blive slået op, så vi kan holde dig up-to-date. Følg os på LinkedIn for at vi kan følges ad med alt nyt, der sker hos Consel. Måske er du den næste partner i vores kommende projekt?

Følg Consel Her

Consel Har Fået en ny Hjemmeside


Nyt, WEB

Det blev endelig tid til en renovering af Consels hjemmeside. Velkommen til vores nye innovative webside med velinformerende faner, samt enkel brugervenlighed. Vi vil løbende holde jer opdateret med det nyeste nye, ellers er vi altid klar ved telefonen.

Del Webside

Velkommen til Consel ApS


Consel, Generelt

Har du brug for en ingeniør til dit elprojekt? Har du spørgsmål omkring noget specifikt? Kontakt os endelig, og vi kan evt. også arrangere et møde hos os og have os en snak over en kop kaffe. Consel byder dig hjerteligt velkommen!

Mere om Consel

Søger du den bedste ingeniørrådgivning for dit projekt?