Om Consel +

Consel Fortæller


Consel ApS er en rådgivende El-ingeniør virksomhed med speciale i projektering af Bygningsinstallationer.

Stiftelse & Historie

Tilbage i 1988 overtog Ejnar Kjerkegaard det rådgivende el-ingeniør firma, Hansen & Henneberg A/S afdelinger, i Fredericia og Kolding samt oprettet sig på privatadressen i Vojens. Afdelingen i Kolding blev dog hurtigt lukket, mens afdelingerne i Fredericia og Vojens fortsatte ind til Ejnar Kjerkegaard bosatte sig i Fredericia. Herefter var kun afdelingen i Fredericia tilbage. I forbindelse med juleferien 1990, ønskede Ejnar Kjerkegaard en person med "elektrisk" kendskab til at passe telefonen i firmaet. Der var på det tidspunkt stor arbejdsløshed inden for ingeniørfaget, og Ejnar Kjerkegaard fik, via arbejdsformidlingen i Fredericia, kontakt til Bent Gabrielsen. Bent Gabrielsen skulle så være behjælpelig julen over. Ejnar Kjerkegaard fik dog ekstra opgaver i ordrebogen, så det endte med at Ejnar Kjerkegaard måtte aflyse juleferien i USA. Ordrertilgangen vedblev, og i 1991 blev Bent Gabrielsen fastansat. Bent Gabrielsen var herefter en fast del af firmaet, frem til 2006, hvor Ejnar Kjerkegaard ønskede at gå på pension. Bent Gabrielsen overtog virksomheden og medarbejderne og omdøbte firmaet til Consel. Consel er en sammentrækning af Consulting electrical engineering.

Ejnar Kjerkegaard var i den første tid ansat som konsulent. Efter nogen tids sygdom, modtog vi med beklagelse beskeden om Ejnar Kjerkegaard´s død i december 2013.

Benny Madsen blev ansat i 2006 og var en meget værdsat medarbejder, både internt, men også eksternt ved vore kunder og samarbejdspartnere. Benny Madsen var ansat som rådgivende el-ingeniør til november 2015, hvor vi modtog den triste og chokerende meddelelse om, Bennys pludselige død, uden forudgående varsel.


...
Ejnar Kjerkegaard
...
Benny Madsen
...
Bent Gabrielsen

Vores Professionalisme

Hos Consel har vi optimeret vores el-rådgivning, således at vi har mindst mulig spildtid på projekterne. Dette sker blandt andet ved optimering af mødeaktiviteter, så vi i størst mulig omfang kun deltager i møder hvor elinstallationer er på dagsordenen. Endvidere udarbejdes afklaringslister til de involverede parter, samt anvendelse af udvalgte IT-værktøjer til projektering, beregning, sagsregistrering m.m., som resulterer i høj produktivitet. Sidst og ikke mindst, går vi meget op i intern sparring og granskning, hvilket skaber god og solid udvikling hos de enkelte på holdet. Alt dette er medvirkende til at vi kan konkurrere med andre elingeniørfirmaer. Hos Consel er det en ære at levere det bedste output til alle vores betroede partnere og kunder.


Consel i Dag

...

Consel har udvidet sin base og råder over tre rådgivende el-ingeniører. Hos Consel, kan hver ingeniør selvstændigt både udføre beskrivelser, projekteringer og projekttegninger til de enkelte projekter. Kvalifikationer, der har resulteret i en gazellepris i 2019.

Såfremt du har lyst til møde os eller se, hvordan tingene foregår hos Consel, har vi altid en ekstra kop med enten kaffe eller kakao til dig.

Se Consel Team


Vores Værdier

"Kvalitet Kommer Først"


Hos Consel, gør man meget ud af at få afklaret alle parters forventninger til det Elprojekt, vi udarbejder, med et final touch af vores ekspertise og erfaringer. Samarbejdet skal bygge gensidig tillid, hvor alle aftaler overholdes og det forventede resultat opnås. Vi forsøger konstant at være på forkant med udviklingen indenfor El-branchen, således at de bedste løsninger kan være en del af projektet.

Vores Vision

"Vi vil Altid være Fremme"


Consels vision er at udvikle og optimere hele processen for udarbejdelse af Elprojekter. Vi vil levere den exceptionelle el-rådgivning ved at anvende de bedste softwareløsninger, afstemme projektforløbet til det aktuelle projekt og hele tiden tilpasse vores kompetencer og interne arbejdsmetoder.

Vores Mission

"Kun vores Baglygter skal Ses"


Consels mission er at udarbejde Elprojekter til vores kundens fulde tilfredshed. Med professionel stolthed, vil vi levere den bedste el-rådgivning og personlig service med stort engagement, præcision, ærlighed, ydmyghed og humor.

...

Hvorfor vælge Consel?


Consel er en el-ingeniør virksomhed, der tilbyder El-rådgivning.
Grundet virksomhedens store pool af erfaring, værktøjer og viden, kan vi derfor med sikkerhed konsultere inden for stort set alle byggerier.


  • Vi gør det enkelt.
  • Hele processen er præget af høj kvalitet og professionalisme.
  • Bæredygtigt produkt.
  • Troværdige, imødekommende og god service.
  • Kundens behov og ønsker er høj prioritet.
  • Skræddersyer hvert produkt til den enkelte forbruger
  • Altid Up-to-date inden for regler og standarder.
  • Teamplayers og kommunikationsdygtige.


Søger du den bedste ingeniørrådgivning for dit projekt?